Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Мотивирай се! Песента на СофтУни екип & Braketo – официален старт на кампанията “учи, за да успееш”

Приятели, страхотно съм разпален да обявя публично един вдъхновяващ креативен проект за промотиране на ученето като път към успеха и като значима ценност в обществото и възпитанието на младежта. Чрез този артистичен проект възнамеряваме да достигнем до хиляди млади хора и да ги вдъхновим да учат и да развиват уменията си.

За кампанията “учи, за да успееш”

В екипа на СофтУни вярваме, че “ученето отключва врати“, че да учиш е ценност, че ученето е пътят към просперитета в живота и в обществото. Ние сме убедени, че изграждането на навици за учене и непрестанното развитие на уменията (интелектуални, технически, личностни) в съчетание с дигиталните компетенции на 21 век носят успешна кариера, перспектива за дългосрочно израстване и висок жизнен стандарт.

Развитие чрез познание, трупане и обогатяване на уменията, изграждане на трудови навици, изграждане на компетенции, инвестиция в собственото си образование, вдъхновение за познание – всичко това възпяваме в нашия музикален артистичен проект “Мотивирай се” и в нашата кампания “учи, за да успееш“.

Ние промотираме възпитаването на ученето като ценност в нашето общество и работим за повече просвещение, повече познание, повече умения, повече интелектуално и личностно развитие и повече успех за всички граждани.

За песента “Мотивирай се”

Песента “Мотивирай се” е съвместен проект на СофтУни и Петър Стоянов (Braketo), който е студент в Софтуерния университет, запален по програмирането и технологиите, и талантлив продуцент, музикант, артист, творец и изпълнител.

Благодарим ти, Braketo, че пое отговорността да си двигателят на този креативен проект, че събра и организира арт екипа, организира измислянето на текста, композирането на музиката, поведе изпълнението и задвижи записите, организира творческия екип за видеоклипа и с енергия, ентусиазъм и творчески дух мотивира всички участници и направи този проект реалност!

Благодарим на всички участници в осъществяването на проекта за текста, изпълнението, продуцирането, участието, обработката и разпространението на тази съвременна музикално-артистична продукция. Благодарности!

  • Куплети: Петър Стоянов – Braketo
  • Припев: Петър Стоянов – Braketo, Полина Алексиева – Polisha
  • Музика: Петър Неделчев – Pez Beats
  • Артисти: Иван Йонков, Соня Аврамова, Светлин Наков, Ивайло Кенов
  • Запис: Studio Buster
  • Микс и мастер: Петър Костов – Бате Пешо
  • Видео: Еclipse Vision
  • Оператор: Жулиян Христов – Jn
  • Монтаж: Момчил Ренчев – Joker Flow

Последвайте SoftUni:

Последвайте Braketo:

Последвайте Polisha:

Последвайте PEZ:

Последвайте Studio Buster:

Последвайте Eclipse Vision:

Изтеглете песента “Мотивирай се”

За да си слушате песента “Мотивирай се” от СофтУни екипа докато спортувате или докато пътувате или докато шофирате или докато работите или се забавлявате, изтеглете я в mp3 формат: SoftUni-Team-Motivirai-Se.mp3.

Слушайте “Мотивирай се” онлайн сега:

Продукцията се разпространява безплатно под лиценз CC-BY-SA.

Споделете кампанията “учи за да успееш”

Спеделете настоящата кампания. Да мотивираме заедно повече млади хора да учат, да търсят знанието, да инвестират в развитие на уменията си и да бъдат успешни и проспериращи в живота и в обществото!

Comments (2)

2 Responses to “Мотивирай се! Песента на СофтУни екип & Braketo – официален старт на кампанията “учи, за да успееш””

  1. Никола says:

    Супер е 🙂

  2. Krum Krum says:

    Песента е супер!!!
    Чувствам се много мотивиран и се надявам утрешният ден да е по успешен от днешния.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT