Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

Безплатен курс по основи на програмирането в СофтУни – станете ИТ специалист

Научи се да програмираш - безплатно в СофтУни!

Опитайте безплатно програмирането, този път с практически безплатен курс по основи на програмирането, присъствено в София или онлайн за останалите, на български език, с персонален ментор, с много практическа работа в клас, с качествено учебно съдържание, с персонално внимание под надзора на печени преподаватели и асистенти, с автоматично оценяване на задачите в реално време и получаване на моментална обратна връзка, с богат дискусионен форум и отговори на всички въпроси по изучавания материал. Убеден съм, че ще се научите да пишете програмен код, ако сте сериозни, мотивирани и отделите по 5-10 часа на седмица за работа в клас и за домашни за поне 2 месеца.

Проверете дали професията “програмист” е за вас!

Студенти в СофтУни

Запишете се да пробвате безплатно дали ви харесва да програмиране, дали ви зарибява да пишете код, дали ви харесва да стоите с часове пред компютъра и да пишете код, дали ви е интересно и запалващо да мислите логически и да решавате задачи по програмиране, да пишете проекти, да търсите и поправяте грешки, да учите непрестанно и да експериментирате с кода. Проверете на практика дали ставате за тази работа, дали програмирането е за вас, дали ви се отдава, дали ви прилага да се занимавате с програмиране и ИТ. Пробвайте присъствено или онлайн с безплатния курс за програмисти в СофтУни: softuni.bg/apply. Курсът се провежда за 23 пореден път и подготвя за 38-мия пореден приемен изпит в Софтуерния университет (СофтУни). Светлин Наков със своя екип обучава софтуерни инженери през последните 15 години и за това време е разработил една от най-ефективните системи за обучение на софтуерни инженери. Просто опитайте. Безплатно е!

Кой може да се запише?

Студенти в СофтУни

Курсът по програмиране за начинаещи е подходящ за ученици от 5-6 клас нагоре до студенти, работещи и дори пенсионери. Изисква се да отделите 5-10 часа седмично за 2 месеца. Обучението е подходящо за абсолютно начинаещи. Няма входни изисквания – всеки може да се запише!

Ако сте сериозни, ще се справите с учебния материал и имате възможност да продължите да учите за софтуерен инженер, за да започнете работа като програмист или ИТ специалист един ден.

Горещо препоръчвам този курс като най-добрия възможен старт в програмирането, който някога съм срещал!

Как да се включа в безплатните обучения и уроци по програмиране?

За да поемете своето пътешествие в света на програмирането и да опитате писането на код на живо, безплатно и без ангажименти, се запишете за основи на програмирането в СофтУни от тук:

https://softuni.bg/apply

Comments (4)

4 Responses to “Безплатен курс по основи на програмирането в СофтУни – станете ИТ специалист”

  1. mira says:

    Zdraveite.koga zapochva sledvastiq bezplaten kurs po programirane?

  2. Наков says:

    Всеки месец започва нов безплатен курс. Точните дати ги има във формата за регистрация: https://softuni.bg/apply.

  3. Ivanka Gospodinova says:

    Здравейте,
    бих искала да попитам кога и къде се провеждат практическите занимания. Защото не мога да преценя за мен кое ще бъде по-добре – практическия или онлайн.
    Приятен ден!
    Иванка

  4. Valpet says:

    Опитах, но не успях да се запиша. Системата ви отговаря с “грешна парола”.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT