Menu

Nakov.com logo

Thoughts on Software Engineering

СофтУни се разраства: мести се в нови учебни зали от януари 2015 – повече обучения за повече софтуерни инженери

От 5 януари Софтуерният университет (СофтУни) се мести в нови учебни зали до Интерпред, в близост до Студентски град и на 5 минутки от софийското метро, на ул. Тинтява 15-17.

СофтУни - учебен център на ул. Тинтява 15-17

От януари SoftUni ще оперира с 2 учебни зали, където ще водим двойно повече обучения:

През първата за СофтУни 2014 г. в Софтуерния университет учиха програмиране около 5500 души (записани в ниво #0 в 8 подготвителни курса), от които само 1400 преминаха приемния си изпит и станаха СофтУни студенти в ниво #1. Беше успешна година, макар и изпълнена с много трудности и предизвикателства. Беше вдъхновяваща година, беше силен старт.

През 2015 г. си поставяме още по-амбициозни цели: още по-масово, още по-качествено, още по-достъпно, още по-практическо и още по-резултатно за започване на работа в ИТ индустрията образование за всички с интереси към програмирането и технологиите. Ще продължаваме да даваме качествено образование, професия и работа за хиляди млади хора + бакалавърска диплома (от нашите партньори). Ще подобрим още съществуващите курсове и обучителна методика, ще включим още повече практически занимания, ще направим курсове  още градове извън София, ще дадем повече стипендии и стажове по фирмите и ще изградим още по-силна общност от вдъхновени да учат програмиране млади хора около екосистемата на СофтУни.

Весела Коледа и благодатна Нова година на всички!

Comments (6)

6 Responses to “СофтУни се разраства: мести се в нови учебни зали от януари 2015 – повече обучения за повече софтуерни инженери”

  1. personal injury attorneys

    СофтУни се разраства: мести се в нови учебни зали от януари 2015 – повече обучения за повече софтуерни инженери | Svetlin Nakov’s Blog

  2. null says:

    И като подкопаете тотално заплатите за начално ниво програмисти, каква ще е стратегията за разрастване и развитие?

  3. Kalin says:

    Така е NULL. Къде-къде по-добре е монопол на 2 университета, където работят старци, които преподават това което знаят. Излизат дебилите и ако някой случайно знае нещо, в резултат на собствени търсения, а не на това което са го учили в университета, то веднага му предлагат питка с мед и висока заплата. Това му се вика стратегия за сектора – дръж хората неуки за да има търсене на знаещи. Развитие на сектора, та мамата си джаса!

  4. марто says:

    Абе Калине, това че за теб университета не се е получил си е твой проблем. Аз лично съм много доволен от моя(ФМИ). Организират ти стажове, дават стипендии, общежитие, разнообразни изборни дисциплини – това със дъртите преподаватели може да мине пред някои 1-ви курс или незапознат. Накрая получаваш диплома призната в цял свят. В СофтУни предметите които се изучават са много малко и ти предлагат доста тясна специализация.

    Пожелавам успехи на СофтУни. Колкото повече кадри толкова по-добре. Началните заплати няма как да се подкопаят(професията ще стане непривлекателна) – просто интервютата ще станат по-сериозни.

  5. Petko says:

    Давате и много мотивация на младите хора, който искат да се занимават професионално с програмиране… Страхотно е Благодаря ви много.. !! 🙂

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

LEAVE A COMMENT